MADONNA DI CAMPIGLIO & PINZOLO ITALIA 2014 - 2015

partie-ski-italia

MADONNA DI CAMPIGLIO

Madonna di Campiglio este perla regiunii de ski Dolomiti Brenta-Trentino. Astăzi este cu siguranță numărul unu printre statiunile de schi din Italia și una dintre cele mai importante din întreaga regiune alpină.Combinatia dintre ski si life style o face irezistibila!

Statiunea este inconjurata de masivele Dolomiti Brenta si Presanella, in legatura cu Val di Sole.

Nu trebuie sa ratati una dintre cele mai frumoase partii: Groste, cu o lungime de 7 km si o diferenta de nivel de 1000 m! Cinque Laghi( 5 lacuri),Pradalago,Groste,Spinale- acestea sunt cele mai importante zone de ski din Madonna di Campiglio.Ski in nocturna de-a lungul traseului Canalone-Miramonti.

PINZOLO

In apropiere de Madonna di Campiglio, se afla statiunea Pinzolo, perfecta pentru vacanta cu familia,fiind dotata cu multe spatii si activitati destinate celor mici.

Pinzolo este o localitate linistita, pitoreasca, situata in Val Rendena, la baza masivelor Dolomiti Brenta, Adamello si Presanella, chiar in inima Parcului National Adamello Brenta.Orasul se afla la altitudinea de 800 m, aici se afla si statia inferioara a telecabinei cu ajutorul careia se poate urca pana la altitudinea de 2100 m pe Doss del Sabionra si de unde pot fi accesate partiile si celelalte instalatii de transport pe cablu. Cei 20 km de partii, din care 60% sunt dotate cu tunuri de zapada, sunt deservite de 7 instalatii de transport pe cablu moderne, cu o capacitate de 10.000 pers/ora.

Pentru cei care ajung in zona recomandam cea mai lunga partie rosie, Rododendro, cu o lungime de 3 km si o diferenta de nivel de 600 m, pe care in conditii bune de zapada se poate cobori chiar pana la marginea localitatii.

apasati aici pentru oferta completa

Tipărire